Adapatoare pentru pasari

Adapatoare pentru pasari (Drinkers for chickens)

Cod. 160100 / 160101 / 160102 / 160104

Sistemul de adapatoare suspendabile liniare pentru pasari, cu tetine, cu sau fara vas suspendat intr.-un singur picior; pentru a ramane mai mult spatiu pentru baut.. De asemenea, cupe pentru puiet, cu accesibilitate laterala de 3600.
Adapatoarele noastre IBERLINE si-au demonstrat eficacitatea, prezentand o limpezime mai buna a apei, evitand scurgerea, mentinand patul solului sec si avand o manipulare usoara. Un necesita spalare fiind auto-lavabile.
Dotate cu un reductor de presiune. Se recomanda instalarea unui filtru in tubería principala. Tetinele sunt fabricate din otel inox., anticalcar de inalta calitate, fapt ce garanteaza o durabilitate inalta si deopotrivo o igiena corespunzatoare. Se pot instala la distante diferite, cele mai frecvente fiind la fiecare 20, 25 sau 30 cm.
Suspendarea se realizeaza cu ajutorul unui cric, fara a fi necesara desasamblarea. Cricul poate fi atat automatic cat si manual. Recomandam lungimea máxima a sistemului de 70 m, cu un reductor de presiune. Pentru lungimi mai mari este de preferat instalarea unui reductor de presiune in central liniei, cu doua iesiri. De obicei, trebuie instalata cu o linie de adapatoare in plus fata de numarul liniilor de hranitoare.

Distribuiți produsul nostru în rețelele sociale

logo Facebook       logo Linkedin    logo Google Plus

Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de informare