Our Company

EUROGAN S.L., fondata in 1964, s-a consolidat avand la baza cei 50 de ani de experienta de vanzari de success pe piata utilajelor si echipamentelor pentru zootehnie de cea mai inalta calitate si fiabilitate.

Produsele noastre mereu au fost testate si aprobate de catre clentii nostril, care apreciaza deopotriva experienta, cat si capacitatea noastra creativa si inovatoare. Avem la dispozitie propria tehnologie si echipe de specialisti in montare capabili sa realizeze instalatia si punerea in functiune a proiectelor zootehnice, asigurand astfel calitatea si durabilitatea utilajelor noastre.

Imágenes de Eurogan
POLITICA DE CALITATE.

Managementul Eurogan S.L. este dedicat calității, pentru eficiență maximă la locul de muncă, adaptarea la cerințele solicitate de clientii nostri, satisfăcând nevoile și așteptările lor și ajungând lider în proiectarea și dezvoltarea echipamentelor pentru animale.

Citeste mai mult

Calidad Eurogan

Premiul de export 2010

Camera de Comerț și Industrie din Zaragoza a acordat Eurogan SRL Premiul export. Acest premiu este un tribut pentru activitatea Eurogan pe piețele de export. Juriul a apreciat, istoria companiei, volumul de export, piețe de deschidere, procentul exporturilor raportat la volumul producției sau participarea la târguri internaționale.

Calidad Eurogan