Controlul asupra mediului. CONAN

Controlul asupra mediului. CONAN (Environmental control. CONAN)

Cod. 2200

Controlul automatic integral al conditiilor ambientale in fermele avicole. Incalzire. Racire. Ventilare. Manevrarea ferestrelor. Iluminarea. Vaporizatoare, etc..., prin intermediul unor sonde de temperatura, umeditate, concentratie de CO2, etc..., in complect cu o centrala meteorologica externa.
Maxima eficacitate in gestionarea resurselor. Gandeste inainte de a decide punerea in funciune a unui dispositiv. Controleaza consumul energetic. Opereaza cu preferentele preestabilite. Considera dimensionile si orientarea cladirii fermei, conditiile ambientale externe, viteza si directia vantului, impactul termic etc.
Representari pe ecran in timp real, clare si explicite, ce permit cunoasterea la o singura“privire” a starii tuturor parametrilor si dispozitivelor. La instalarea initiala, starea de functionare in regim aproximativ al dispozitivelor din ferma se asigura prin intermediul unui procedeu vizual simplu si implicit/intuitiv, care permite programatorului mentinerea controlului pe zone, obtinandu-se in fiecere caz performantele cele mai bune cu care se reuseste implementarea functionarii optime a intregului program, in limitele asa-ziselor “arii de responsabilitate” prestabilite pentru fiecare parametru. Prin intermediul unui sistem de control al exceselor/redundantelor, se reuseste ca in cazul unor avarii la server/calculatorul principal, programul continua sa functioneze (back-up), iar animalele se mentin in conditii ambientale adecvate.
Sistemul permite control la distanta si tele-supervizarea cu ajutorul internet, existand posibilitatea modificarii parametrilor de control pentru persoanele autorizate. Implementarea algoritmelor euristice permite optimizarea controlui in timp, sistemul “invata”, imbunatatindu-si experienta achizitionata.
Furnizeaza in mod periodic un program autotest si alarme, in caz de avarie, prin intermediul sms. Multiple optiuni pentru verificarea functionarii corecte a dispozitivelor. Indica necesarul de lucrari de mentenanta si localizeaza avariile. Include optiunea de elaborare ciclului de funccionare, adaptabil la conditiile necesare, inainte de popularea fermelor cu animale. Stocare pe disc, in timp real, a unei mari cantitati de date, ceea ce permite analize posterioare comparative ale ciclurilor de funccionare, de ex. Genetica, productivitatea animalelor, etc...

Distribuiți produsul nostru în rețelele sociale

logo Facebook       logo Linkedin    logo Google Plus

Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de informare