Grupuri controler 8RP

Grupuri controler 8RP (Groups controller 8RP)

Cod. 2050

Funcția de bază este ca termostat multiplu, adecvat pentru sectorul creșterii animalelor, sere etc. Are șapte relee configurabile, plus unul pentru alarmă. Autoritatea de reglementare este conceput pentru a 8RP conecta pana la sapte grupuri de ventilatie decalate. Alege o temperatură de referință (set de temperatură punct), care definește, în măsura în care acesta se va conecta de grup numai de ventilație 1 (a expirat sau nu). Diferentele de temperatură pentru activarea altor grupuri, este ales prin etape egale sau setarea temperaturii pentru fiecare conexiune grup separat.
3 ieșiri analogice (0-10V.) Sunt incluse pentru controlul ferestrelor sau de control al intrărilor de aer. încălzire și ventilație proporțional proporțională este permisă decât un amplificator de putere (VK-25P, de exemplu). Acesta detectează și indică alarmă din cauza temperaturii, nivelul de CO2 (opțional), umiditate, senzor defect, etc și statisticile sunt stocate. Încălzire și / sau răcire sunt controlate cu ajutorul unor relee configurabile, cu această funcție.
Ea permite conectarea la un PC singur, sau în cadrul rețelei pentru a primi modificări ale parametrilor de la distanță, trimite alarme și pentru a trimite un e-mail prin intermediul PC-ului. Aplicația PC este furnizat în mod opțional. Curbele de creștere sunt disponibile, care înregistrează temperatura setată curent și sfârșitul anului, sau inclusiv puncte intermediare, după cum se dorește.
Rotație a grupurilor este permis să standardizeze ventilația în diferite părți ale casei.
Pe scurt, autoritatea de reglementare este un echipament 8RP de performanță puternică și simplu
Programare, ideale pentru a controla o ventilare progresivă, în funcție de condițiile de mediu ale casei.

DIMENSIUNI

Distribuiți produsul nostru în rețelele sociale

logo Facebook       logo Linkedin    logo Google Plus

Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de informare